Inspirerend Voorbeeld Fruitbedrijf Wim Notermans

Inspirerend Voorbeeld Fruitbedrijf Wim Notermans

Fruitteler Wim Notermans uit Hoogcruts is een gepassioneerd man. Hij is fruitteler van beroep en heeft een grote passie voor zijn bedrijf. Na enkele slechte oogstjaren achter de rug te hebben gehad, was 2018 gelukkig een fantastisch jaar. De zon maakte zo veel uren, waardoor de appeltjes nog lekkerder waren. Wim hoopt natuurlijk voor de komende jaren op weer zo'n prachtige oogst. Deze positieve ommekeer was reden voor een feestje, vond Wim.

Dit bracht hem tot het schrijven van een vrolijk appelliedje. Samen met leefstijlcoach Tonnie Kleijnen maakte hij het liedje El-Star. Naast de werkzaamheden die hij verricht binnen zijn bedrijf, gaan Wim en Tonnie bij scholen langs om samen met de kinderen het appelliedje te zingen. Er wordt niet alleen gezongen en gedanst, ook krijgen de kinderen uitleg over hoe de appels groeien. Tonnie vertelt waarom de dokter blij is als kinderen fruit eten. Zij zijn nu al bij meerdere scholen langs geweest en het plezier is steeds groot. De kinderen krijgen tijdens hun bezoek allemaal een heerlijk appeltje. Op deze manier ontstaat er een nieuwe beleving rondom het eten van een appel.

Wim en Tonnie schreven hun eigen tekst en muzikant Ivo Rosbeek zorgde voor een passende melodie. Het liedje is speciaal geschreven voor kinderen. Wim en Tonnie hebben als doel om kinderen meer aan het fruit te krijgen. Het mooiste zou zijn als de kinderen hun slechte zoetigheden inruilen voor gezonde varianten, die te verkrijgen zijn uit de natuur.

Scholen kunnen contact opnemen met Wim om ook in aanmerking te komen voor een educatieve les. Op Youtube kan het liedje al beluisterd worden en kan er al mee worden geoefend.

Kijk ook binnen ons aanbod wat Wim nog meer te bieden heeft of kijk rechtstreeks op zijn website.

Klik hier voor meer Inspirerende voorbeelden